Alarmohen mediat kroate: “Rusia po e furnizon Serbinë me armatime, që ajo të kthehet në Kosovë!”

Serbët marrin “dhurata ushtarake” nga Rusia e Bjellorusia që të mund të kthehen në Prishtinë, shkruan “Jutarnj List”, ku konstaton se Serbia us htarakisht rr e zikon Kroacinë, BeH dhe Slloveninë.

Rusia dhe presidenti i saj Putin po a r matosin ushtrinë serbe, ashtu që të mund të kthehet në Kosovë. Këtë e konstaton gazeta e Zagrebit “Jutarnji List”, duke shtuar se presidenti i Serbisë Vuçiq po krijon f o rcën më të madhe us htarake në regjion.