Mediat greke: “Njihuni me avionët e Greqisë që do të ndryshojnë ekuilibrat”

Mediat greke: “Njihuni me avionët e Greqisë që do të ndryshojnë ekuilibrat”

Pak kohë më parë Greqia firmosi marrëveshjen me Francën për blerjen e 18 avionëve lutfarakë Rafale, që do i kushtojnë buxhetit të Athinës 2.32 miliardë euro.

Mediat greke i kanë bërë një “skaner” avionit që pritet që të ndryshojë balancat në Egje, një sinjal i fortë dhe i qartë për Turqinë pas k0nfliktit për detin. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE