​Pakistani teston raketën e re me distancë 490 km, Imran Khan: “E suksesshme”

​Pakistani teston raketën e re me distancë 490 km, Imran Khan: “E suksesshme”

Ushtria pakistaneze konfirmoi sot se ka provuar me sukses një rak3të balistike tokë-tokë me rreze të shkurtër të aftë për të g0ditur objektiva tokësorë dhe detarë me saktësi të lartë deri në 490 kilometra, raporton AP, transmeton ANALIZA.

Presidenti pakistanez Arif Alvi, kryeministri Imran Khan dhe udhëheqja ushtarake e vendit uruan shkencëtarët dhe inxhinierët për këtë nisje të suksesshme.