Shumë shpejt! / Ky është gabimi i parë i madh i Joe Bidenit

Shumë shpejt! / Ky është gabimi i parë i madh i Joe Bidenit

Ekziston një rregull i artë në politikën në Amerikë: Mos u ngatërr0 me anëtarë në shtetet e tyre nëse s’doni telashe. Prandaj është pak tunduese se si zëvendëspresidentja Kamala Harris në një intervistë për një media lokale në West Virginia javën e shkuar vuri nën presion senatorin e West Virginias, Joe Manchin, për të përkrahur planin e presidentit amerikan Joe Biden ndaj pandemise.

E kjo nuk u pëlqye nga Manchini.“E kam parë intervistën, dhe nuk mund ta besoja. Askush nuk më kishte.. ANALIZA E PLOTE