Befasohet bota shqiptare! / Austriaku del në publik me emblemën e UÇK-së midis Vjenës dhe jep deklaratën e madhe

Befasohet bota shqiptare! / Austriaku del në publik me emblemën e UÇK-së midis Vjenës dhe jep deklaratën e madhe

Një austriak është parë në një metro në Vjenë, duke mbajtur veshje me emblemën e UÇK-së, te gjithë e shikonin sepse askush se dinte çka do të thotë ajo që kishte personi ne krahë.

Ai është fotografuar nga një shqiptar, i cili është habitur kur ka parë në krahun e tij emblemën e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, dhe i është afruar me përshëndetje dhe e ka pyetur se a e di çka do të thotë shenja në xhaketën e tij.

Shqiptari është mahnitur me përgjigjen që i dha austriaku. “Po e di shumë mirë është emblema e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, e mbaj me shumë kënaqësi dhe kam respekt për ata që kanë qenë pjesë e saj”, i ishte përgjigjur austriaku.