Macron: “Vuçiç tek unë e ka derën e hapur, do të gjejmë zgjidhje inovative për Kosovën”

Macron: “Vuçiç tek unë e ka derën e hapur, do të gjejmë zgjidhje inovative për Kosovën”

Ditë më parë në kryeqendrën francez, presidenti i Serbisë Aleksander Vuçiq është pritur në takim nga Emmanuel Macron ku ndër tjerash kanë diskutuar edhe për çështjen e Kosovës.

Pas përfundimit të takimit Macron ka thënë se dera e tij do të jetë gjithmonë e hapur drejt gjetjes së një zgjidhje inovative për problemin mes Prishtinës dhe Beogradit. Derisa Vuçiq ka thënë se ‘nuk ka fr1kë nga gjetja e një zgjidhje inovative”