Televizioni serb publikon pamjet: “Ja si u b0mbarduam nga NATO-ja”

Televizioni serb publikon pamjet: “Ja si u b0mbarduam nga NATO-ja”

Televizioni publik serb RTC ka publikuar pamje nga b0mbardimet e NATO-s në pranverën e vitit 1999 ndaj ushtrisë së Millosheviçit.

Televizioni ka nxjerrë pamje të avionëve të NATO-s që fluturojnë dhe b0mbardojnë sipër kokave të çetnikëve.

Këta të fundit arrat1sen nga sytë këmbët përballë një ushtrie si ajo e NATO-s, ndërsa më herët treguan se nuk stepeshin as përballë foshnjeve në djep duke hskaterruar këdo që i dilte para. VIDEO