14 kate nën tokë, ja bunkeri superluksoz ku do të futen të pasurit në rast lufte

14 kate nën tokë, ja bunkeri superluksoz ku do të futen të pasurit në rast lufte

Një bunker superluksoz për t’i shpëtuar ap0kalipsit. Me 14 kate nën tokë, struktura është ndërtuar në Shtetet e Bashkuara, rreth 450 kilometra larg Kansas Sitit.

Me një çmim prej 1,5 milionë dollarësh mund të blesh një apartament (gjysmë kati), por ka edhe kosto të tjera prej 2500 $ në muaj për mirëmbajtjen.

Kompleksi gjithashtu ka një pishinë, sauna, kinema, bar, shërbim shëndetësor dhe madje një shkollë për fëmijët që nuk duan të humbin mësimin. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE