Ambasadori italian: “Priten zhvillime të reja që do të trondisin politikën shqiptare!”

Ambasadori italian: “Priten zhvillime të reja që do të trondisin politikën shqiptare!”

Arben Kraja ka shkuar në Itali, ku ka zhvilluar një takim me kryeprokurorin e Antima fias, Cafiero de Raho. Ndërkohë ambasadori Italian në Shqipëri Fabrizio Bucci me anë të një psotimi në rrjetet sociale shprehet se ky takim ishte paralajmëruar mbrëmjen e djeshme.

“Mbledhje sot në mëngjes në Romë midis Prokurorit Kombëtar të Antima fias italiane Cafiero de Raho dhe Drejtuesit të SPAK Arben Kraja. Janë këto “zhvillimet e rëndësishme” për të cilat fola mbrëmë me @ilvanoë. Bashkëpunim i shkëlqyer e gjithmonë e më i ngushtë. Italia dhe Shqipëria bashkë kundër kr1mit të organizuar dhe k0rrupsionit”, shkruan ai.