Eksperti rus: “Putin ka frikè të mos e ketë fundin sikur Gadafi”

Eksperti rus: “Putin ka frikè të mos e ketë fundin sikur Gadafi”

“Vladimir Putin është i mterruar, pasi ka frikè mos te kete mbarimin e njejte si Gaddafi”, deklaroi një ekspert rus, duke theksuar se vendi është përfshirë nga pr0testa masive pas ngjarjes të Alexei Navalny.

Kundërhstari i Putinit, Yuri Felshtinsky i tha “The Sun Online” se ngjarjet e vazhdueshme kanë bindur “njeriun e fortë të Kremlinit” se duhet më shumë hstypje dhe rvasje të kundërshtarëve, për të hsmangur të njëjtin fund sikur udhëheqësi libian.