Franca u jep urdhërin e fortë inspektorëve: “Gjeni arsye ligjore për të mbyllur bizneset e muslimanëve”

Franca u jep urdhërin e fortë inspektorëve: “Gjeni arsye ligjore për të mbyllur bizneset e muslimanëve”

Qeveria franceze, në kuadrin e politikave për “lutfën me separatizmin” që vendos në objektiv komunitetin musliman, zbulohet se u ka dhënë inspektorëve udhëzimin “gjeni arsye ligjore” për të mbyllur bizneset e muslimanëve, transmeton Anadolu Agency (AA).

Qeveria e Francës, nën pretekstin e lutfës ndaj separatizmit vazhdon qëndrimin e saj “d1skriminues” ndaj komunitetit musliman, ndërkohë që në parlament vazhdon të diskutohet projektligji të cilin qeveria e Parisit më parë e emërtoi “Lutfa me separatizmin islamik” dhe të cilin pas reagimeve e ndryshoi si “parimet që forcojnë respektin ndaj vlerave të republikës”. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE