Ja sa është paga vjetore e Joe Biden si president

Ja sa është paga vjetore e Joe Biden si president

Njeriu me i paguar me 147 mijë dollarë në 2019-tën është Anthony Fauci. Ai rezulton, sipas Forbes, jo vetëm mjeku më i paguar në Qeverinë federale amerikane, por gjithashtu njeriu me pagën më të lartë nga katër milionë punonjësit e saj.

Duhet theksuar se sipas revistës së njohur, me pagën që merr imunologu amerikan kapërcen dhe presidentin. Paga e Joe Biden dhe e të gjithë presidentëve të SHBA-së është rreth 400 mijë dollarë në vit.