Erdogan i dërgon mesazh Amerikës dhe BE-së: “Shkatërrimi i familjes po jua lëkund themelin”

Erdogan i dërgon mesazh Amerikës dhe BE-së: “Shkatërrimi i familjes po jua lëkund themelin”

Presidenti i Turqisë, Rexhep Erdogan, tha të premten se institucioni i familjes është kyç për të ardhmen e një vendi dhe se themeli i shteteve perëndimore është duke u dridhur për shkak të mungesës së këtij institucioni.

Duke theksuar se familja është strukturë e shenjtë për Turqinë, Erdogani tha se bota perëndimore është dridhur nga themeli i saj për shkak të hskatërrimit të institucionit të familjes, shkruan Anadolu, transmeton ANALIZA.