Edi Rama zbulon marrëveshjen e madhe, tani Turqisë ‘i jep’ Gjirokastrën dhe Beratin

Edi Rama zbulon marrëveshjen e madhe, tani Turqisë ‘i jep’ Gjirokastrën dhe Beratin

Nga Gjirokastra, Edi Rama ka njoftuar një tjetër marrëveshje, që nuk e ka treguar më parë, me Turqinë për të investuar në mënyrë të konsiderueshme te objektet e trashëgimisë kulturore.

Sipas tij, Turqia do të ndërhyjë tek objektet e trashëgimisë kulturore në Berat dhe Gjirokastër.

Pas spitalit të Fierit, Rama ka marrë një tjetër dhuratë ngë Turqia, por nuk ka treguar ende se çfarë ka dhënë në shkëmbim.