Nga Franca tek grekët, ja pamjet brenda avionit luftarak ‘Rafale’: “Janë si rrufe”

Nga Franca tek grekët, ja pamjet brenda avionit luftarak ‘Rafale’: “Janë si rrufe”

Grekët janë impresionuar nga avionët francezë “Rafale” që fluturuan mbi Egje gjatë stërvitjes ushtarake “Skyros 2021”. Mediat greke kanë publikuar pamjet nga stërvitja ushtarake duke i cilësuar mbresëlënëse. VIDEO

Sinjali është i qartë për Turqinë, arm1kun e vjetër, që në fund të vitit të kaluar ishin në prag të lutfës. Stërvitja u zhvillua në prani të Ministrit të Mbrojtjes Kombëtare greke Nikos Panayotopulos dhe Ambasadorit të Republikës franceze Patrick Mezonev.