Ramush Haradinaj ‘dridhë’ Vuçiçin: “Njiheni Kosovën ose bashkohemi me Shqipërinë”

Ramush Haradinaj ‘dridhë’ Vuçiçin: “Njiheni Kosovën ose bashkohemi me Shqipërinë”

Kandidati për president nga AAK-ja, Ramush Haradinaj, ka thënë se dëshiron që t’i kryejë punët me Serbinë.

“Kur të bëhem president vendi i bëj të fala [Aleksandar] Vuçiqit edhe i them ‘Bëhu gati o me njoft Kosovën e mos na vono më se nuk mund të presim, sepse ne i grahim rrugës tonë e bashkohemi me Shqipërinë’. Nuk ki ka ja mban. Ki me njoft Kosovën dhe mos e vono veten e mos e merr popullin tënd në qafë, sepse na i kryejmë punët tona”.