Revista greke jep lajmin: “Putin nuk vjen në Greqi sepse nuk dëshiron të mërzisë Erdoganin”

Revista greke jep lajmin: “Putin nuk vjen në Greqi sepse nuk dëshiron të mërzisë Erdoganin”

Gazetari grek Sakis Moumtzis i është referuar raporteve të ngushta ruso-turke gjatë viteve të fundit, gjë që shihet si shq3tësim nga Greqia. Moumtzis shkruan në “Kathimerini” se një ndër shkaqet se përse Putini nuk po vjen në paradën e madhe ushtarake të Marsit në Greqi është se ai nuk do që të mërzisë Turqinë.

“Raportet mes Turqisë dhe Rusisë janë kthyer në një marrëdhënie prej aletësh gjatë kohëve të fundit”, shkruan gazetari. Komenti i plotë i gazetarit