Edi Rama zbulon marrëveshjen shqiptaro-turke: “Ja çfarë do të bëhet me Gjirokastrën”

Edi Rama zbulon marrëveshjen shqiptaro-turke: “Ja çfarë do të bëhet me Gjirokastrën”

Kryeministri Edi Rama, zbuloi mëngjesin e djeshem nga Gjirokastra një marrveshje tjetër mes qeverisë shqiptare dhe asaj turke. Pas spitalit rajonal të Fierit, Rama bëri me dije se në bazë të marrëveshjes së nënshkruar mes dy vendeve, qeveria turke do të investojë në një numër të konsiderueshëm shtëpish në Gjirokastaër, për të mos i lënë vlerat arkitektonike të degradojnë.

“Me qeverinë turke kemi bërë një marrëveshje për të bërë një investim të konsiderueshëm në një tjetër zonë të Gjirokastrës, me një tjetër grup të konsiderueshëm shtëpisë, për të mos lënë që vlerat arkitektonike të mos degradojnë”, tha Rama.