Greqia do zgjerohet 12 milje, Edi Rama: “E drejta e tyre, kush del kundër është maskara!”

Greqia do zgjerohet 12 milje, Edi Rama: “E drejta e tyre, kush del kundër është maskara!”

Edi Rama ka folur edhe sot në lidhje me 12 miljet që Greqia pritet të zgjerohet në detin JON. Nga Saranda, ai është shprehur se kjo çështje nuk e prek Shqipërinë, por për Greqinë kjo është një e drejtë e tyre.

Pasi mbrojti vendimet e Greqisë, Rama ka vendosur që të sulm0jë të gjithë shqiptarët që i dolën kundra, duke i cilësuar ata si maskar3nj dhe se po i fryjnë zjarr1t.