Presidenti serb Vuçiç, bën pytjen e madhe: “Ku i kemi kufijtë, aty ku themi ne apo aty ku thonë shqiptarët?”

Presidenti serb Vuçiç, bën pytjen e madhe: “Ku i kemi kufijtë, aty ku themi ne apo aty ku thonë shqiptarët?”

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq ka thënë në një prononcim për Shërbimin e Ballkanit të Radios Evropa e Lirë, se mendon që është e nevojshme të ngriten kufijtë mes shqiptarëve dhe serbëve.

“Termi përkufizim i kufirit do të thotë që kemi kufij mes shqiptarëve dhe serbëve e që sot nuk e dijmë ku janë. Pyetja ime është ku janë ata kufij, aty ku themi ne apo aty ku thonë shqiptarët? Askush në botë nuk e di saktë ku janë këta kufij”, ka thënë Vuçiç.