Analisti shqiptar jep deklaratën e fuqishme: “Shqiptarët e kanë habitur botën për këtë arsye”

Analisti shqiptar jep deklaratën e fuqishme: “Shqiptarët e kanë habitur botën për këtë arsye”

Alfred Cako ka bërë një tjetër deklaratë lidhur me pandeminë dhe masat që janë marrë për të frenuar përhapjen e pandemise.

“Çuditërisht, Shqipëria na nderoi me pr0testat që bëri pas rasjes së atij djalit. Ai djali u ra për arsyen e pandemisë. Në fakt ato pr0testa na kanë nderuar dhe tërë njerëzit na kanë parë me habi atë një javë.

Si ka mundësi që populli shqiptar të jetë një popull kaq mendjehapur. Prap popullit shqiptar i them që duhet të reagojë, duhet të ngrihet të pr0testojë dhe të mos lejojë shkljen e të drejtave të njeriut”, u shpreh ai.