Erdogan: “Askush nuk mundi të përkulë Turqinë në Libi, Siri, Egje, Mesdhe dhe Nago-Karabak”

Erdogan: “Askush nuk mundi të përkulë Turqinë në Libi, Siri, Egje, Mesdhe dhe Nago-Karabak”

Erdogan bëri një tjetër pr0vokim duke uslmuar jo vetëm Greqinë, por edhe aleatët e saj në BE lidhur me k0nfliktin me Athinën, ku në fund të vitit të kaluar ishin në prag të lutfës. Ai tha se pavarësisht se bënë cdo gjë, nuk arritën që të mp0shtin Ankaranë.

“Ata që nuk mundën ta përkulnin Turqinë në Libi, Siri, Egje, Mesdheun lindor dhe së fundmi në Nago-Karabak, po përpiqen me metoda asimetrike dhe akuza të pabaza” tha ai.

“Mos harroni se asnjë nga sulm3t që synojnë vendin tonë në vitet e fundit, veçanërisht në fushën e ekonomisë nuk janë aksidentale” tha presidenti turk në vijim të fjalës së tij.