Europa përfshihet nga moti i keq, ky shtet paralizohet totalisht

Europa përfshihet nga moti i keq, ky shtet paralizohet totalisht

Stuhia ‘Darcy’ ka g0ditur Mbretërinë duke mbuluar me dëborë pjesën më të madhe të Anglisë Lindore. Stuhia është shkaktuar nga rryma të ftohta ajri, të cilat vijnë nga Rusia dhe Europa Lindore.

Për shkak të kushteve të këq1ja të motit shumë udhëtime u ndërprenë, ndërsa disa qendra avksinimi u detyruan të mbyllen. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE