Ish-deputeti shqiptar, Ruzhdi Matoshi: “Putini ka rënë në dy gjunjë”

Ish-deputeti shqiptar, Ruzhdi Matoshi: “Putini ka rënë në dy gjunjë”

Ish-deputeti Ruzhdi Matoshi, vite me pare ishte ai që i bëri me dije në Kuvendin e Maqedonisë se Kosova është realitet dhe shtet që duhet të pranohet dhe nuk ka lojëra.

Ai mes tjerash ka replikuar ndaj deputetëve duke thënë se “Putini ka rënë në dy gjunjë”. Per me shume ju ftojme qe te shikoni videon qe kemi pergaditur per ju: VIDEO