Rusisë i vihet flaka – jepet mesazhi fuqishëm për qeverinë ruse: “Nuk i trembemi Putinit”

Rusisë i vihet flaka – jepet mesazhi fuqishëm për qeverinë ruse: “Nuk i trembemi Putinit”

Pr0testuesit ndaj Kremlinit të liruar nga burgimi deklarojnë se janë gati të manifestojnë sërish dhe se kanë humbur besimin tek autoritetet. Pr0testuesit deklaruan se kushtet ku ishin mbajtur kishin qenë të rënda. Ata ishin detyruar të kalonin disa net në autobusët e policisë përpara se të burg0seshin, në qeli të mbipopulluara.

“Ne duhet të vazhdojmë të lutfojmë, nuk trembemi. Shumë njerëz të mirë po mbahen në burg dhe besimi i tyre sa vjen e forcohet. Autoritetet gabuan që na mbajtën në burg së bashku sepse ne u bëmë më të fortë. Me shkëmbimin e eksperiencave ne kuptojmë se si t’i rezistojmë hdunës”, u shpreh Artem Medvedev, një specialist marketingu.