Baton Haxhiu: “Albin Kurti nuk duhet t’i fitojë zgjedhjet, ai është i rrezikshëm”

Baton Haxhiu: “Albin Kurti nuk duhet t’i fitojë zgjedhjet, ai është i rrezikshëm”

Analisti Baton Haxhiu thotë se Kosova ka nevojë për ndryshim, por nuk pajtohet dhe e sheh si të rr3zikshme zgjedhjen e Albin Kurtit në krye të qeverisë.

“A i duhet Kosovës ndryshimi? Po Kosovës i duhet, por a duhet që ky njeri të fitojë zgjedhjet në bindjen time jo. Ky është i rr3zikshëm në diskurs, i cili ka sjellë Kosovën në pëprlasje. Ai është njeri, i cili nuk bën kompromise në asgjë. E kemi provuar në 50 ditë”, tha Haxhiu.