Bill Gates bën parashikimin e frikshëm: “Ja çfarë do të ndodh pas përfundimit të Covid 19”

Bill Gates bën parashikimin e frikshëm: “Ja çfarë do të ndodh pas përfundimit të Covid 19”

Duke folur për bioterr0rizmin, Gates tha se një person tani mund të krijojë lehtësisht një v1rus dhe ka më shumë të ngjarë të ekspozohet ndaj v1ruseve të tilla sesa ndaj epidemive që ndodhin natyrshëm siç është C0VID-19.

Sa i përket pandemisë, ai tha: “Sëmundjet e frymëmarrjes janë shumë më të fr1kshme, sepse ende jeni duke ecur, duke hipur në aeroplan, në autobus, kur jeni të inf3ktuar. Ndryshe nga disa sëmundje të tjera, si Eb0la, ju jeni kryesisht në një shtrat spitali kur ngarkesa v1rale infekt0n njerëzit e tjerë”.

“Njerëzit nuk janë të përgatitur të merren me një sëmundje, një grip shumë ngjitës, për shembull, që infekt0n një numër të madh njerëzish shumë shpejt”, përfundoi Gates.