NGRIHET ALARMI! – Rusia, Kina dhe Irani bashkojnë forcat në Oqeanin Indian

NGRIHET ALARMI! – Rusia, Kina dhe Irani bashkojnë forcat në Oqeanin Indian

Të hënën, Rusia njoftoi planet për të mbajtur stërvitje të përbashkëta detare me Iranin dhe Kinën në Oqeanin Indian, sipas Reuters, i cili citon komentet e bëra nga ambasadori i Moskës në Teheran, transmeton ANALIZA.

Ambasadori rus Levan Dzhagaryan, tha se: “Ushtrimet e ardhshme shumëpalëshe detare do të zhvillohen në pjesën veriore të Oqeanit Indian në mes të muajit shkurt 2021. ”