Traditë e çuditshme, në ditën e dasmës dhëndrri e godet me shpullë nusen! – VIDEO

Traditë e çuditshme, në ditën e dasmës dhëndrri e godet me shpullë nusen! – VIDEO

Diku në një fshat të Turqisë ekziston një traditë e tm3rrshme, e cila është regjistruar në një video të publikuar së fundmi në rrjetet sociale. Kur nusja vjen në oborrin e shtëpisë së dhëndrit, në prani të të gjithë të ftuarve, dhëndri g0det me shuplakë nusen.

Pasi nusja ulet dhe dhëndri ia heq vellon, ai i bie me shuplakë asaj, për të përmbushur kështu traditën e çuditshme. VIDEO