Jepet alarmi! – Ka ardhur koha të mendojmë botën pa Vladimir Putin?!

Jepet alarmi! – Ka ardhur koha të mendojmë botën pa Vladimir Putin?!

Presidenti Vladimir Putin ka qenë udhëheqësi i Rusisë që prej viti 2000, kur ishte vetëm 48 vjeç. Një brez i tërë i të rinjve rusë, nuk ka njohur ndonjë udhëheqës tjetër. E megjithatë, një Putin tanimë i plakur, duket i vetëdijshëm për vd3kshmërinë e tij, dhe po merr masa për të siguruar stabilitetin që ai solli në Rusi edhe kur të mos jetë më në këtë botë.

Në Perëndim ai perceptohet si një autokrat i pamësh1rshëm, qëllimi i vetëm i të cilit është të sigurojë pushtetin e vet personal, ndërsa pasuron veten dhe aleatët e tij.. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE