Miliarderi arab: “Ndërtimet në Durrës do të jenë më të mira se në Dubai”

Miliarderi arab: “Ndërtimet në Durrës do të jenë më të mira se në Dubai”

Mohamed Alabbar thotë se investimet në Durrës do të jenë më të mira në se Dubai. Drejtuesi i kompanisë Emaar, e cila synon të investojë 2 miliardë euro në qytetin bregdetar shqiptar, në intervistën e rrallë që dha për gazetarin Blendi Fevziu tregoi disa prej gabimeve që kompania e tij kishte bërë në Dubait.

Alabbar tha se kishte mësuar nga këto gabime dhe për këtë arsye Durrësi do të jetë më mirë.