Njihuni me nëndetësen më të frishkme amerikane, USS Ohio

Njihuni me nëndetësen më të frishkme amerikane, USS Ohio

Lindur nga Lutfa e Ftohtë dhe nisur me fuqi të mjaftueshme zjarri për të hskatërruar më shumë se një duzinë qytete sovjetike në një lëshim të vetme, USS Ohio është nëndetësja më e madhe që Marina e Shteteve të Bashkuara ka vendosur ndonjëherë në det. Por ende mund të jetë platforma më e fr1kshme dhe e gjithanshme e ramëve amerikane që vepron në Paqësor.

Ndërsa administrata e Biden po demonstron angazhimet e saj ndaj aleatëve të SHBA dhe duke mbrojtur një Indo-Paqësor të lirë dhe të hapur, ajo ka bërë deklarata me pajisje detare.