Rusia kërcënon Bashkimin Europian: “Nëse do paqe, përgatitu për luftë”

Rusia kërcënon Bashkimin Europian: “Nëse do paqe, përgatitu për luftë”

Rusia është gati, që të prishë marrëdhëniet me Bashkimin Europian. Këtë e ka deklaruar ministri i jashtëm rus, Serghei Lavrov, në programin ‘Soloviev Life’.

“Nëse e shohim dhe njëherë, pikërisht si në raste të tjera, ku saksionet imponohen në disa sektorë dhe krijojnë rrez1qe për ekonominë tonë, edhe në sektorët më të ndjeshëm, atëherë po. Nuk duam të jemi të izoluar nga jeta ndërkombëtare, por duhet të jemi të përgatitur edhe për këtë… Nëse do paqe, përgatitu për lutfë”, tha Lavrov.