Miliarderi arab që ndërtoi Dubain: “Jam rritur nga njerku, dikur flinim 9 fëmijë në 1 dhomë..”

Miliarderi arab që ndërtoi Dubain: “Jam rritur nga njerku, dikur flinim 9 fëmijë në 1 dhomë..”

Mohamed Alabbar ka lindur në një familje modeste dhe fëmijërinë e kaloi në një dhomë te vetme ku banonin dhe flinin 9 fëmijë. 35 vjet më pas ai është një nga personazhet më të rëndësishëm të Emirateve, botës arabe dhe biznesit ndërkombëtar.

Është njeriu që ka ideuar dhe ngritur ndërtesën më të lartë në botë, Burj Khalifa, qendrën tregtare më të madhe në botë, Dubai Mall dhe pjesën më të rëndësishme të qytetit të Dubait. Vizionit dhe besimit të tij i dedikohet fakti që Dubai është sot qyteti i pestë më i vizituar i globit.. DEKLARATA E TIJ E PLOTE