Ngrihet alarmi! – Bora “pushton” Shqipërinë, bllokohen rrugët në qytete të ndryshme

Ngrihet alarmi! – Bora “pushton” Shqipërinë, bllokohen rrugët në qytete të ndryshme

Mbrëmjen e sotme është krijuar një situatë ka0tike në Shkopet, ku qindra automjete prej disa orësh janë bllokuar nga bora. Nga autoritetet ende nuk ka asnjë ndërhyrje, ndërsa mes të bllokuarve ka të moshuar dhe fëmijë.

Në videon që ilustrohet në vijim duket qartë që bora dhe i ftohti vazhdon të mbërthejë vendin, ndërsa njerëzit presin me shpresën që shteti të dërgojë borëpastruese. VIDEO