Edi Rama nxjerr video për Shën Valentinin, shqiptarët shpërthejnë me komente: “Hapi rrugët”

Edi Rama nxjerr video për Shën Valentinin, shqiptarët shpërthejnë me komente: “Hapi rrugët”

Qytetarët kanë shpërthyer në komente pas videos së Ramës në Facebook, i cili uronte Shën Valentinin shqiptarëve, pa marrë parasysh situatën e vështirë që ndodhen për shkak të kushteve të motit.

Shqiptarët shkruajnë se kërkojnë hapjen e rrugëve, mirëmbajtjen e tyre dhe risjelljen e energjisë elektrike, që në një pjesë të muirë të vëndit është ndërprerë. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE