Irani i dërgon mesazhin e fortë Anglisë, Francës dhe Gjermanisë: “Ku e keni logjikën?”

Irani i dërgon mesazhin e fortë Anglisë, Francës dhe Gjermanisë: “Ku e keni logjikën?”

Ministri i Punëve të Jashtme të Iranit, Mohammad Javad Zarif deklaroi se Anglia, Franca dhe Gjermania, që kërkon ndalimin e shk3ljeve në marrëveshjen bërtham0re të Teheranit dhe ndalimin e prodhimit të metalit të uran1umit, nuk kanë përmbushur obligimit e tyre në këtë marrëveshje.

Në mesazhin e tij të postuar në llogarinë e tij në “Twitter”, Zarif deklaroi se Irani mori vendimin për të ndaluar angazhimet e tij në marrëveshjen bërtham0re në përputhje me nenin 36 të marrëveshjes, si përgjigje ndaj saksioneve të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA). VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE