Jepet alarmi nga Afganistani, ndodhë shpërthimi i fuqishëm në kufi me Iranin

Jepet alarmi nga Afganistani, ndodhë shpërthimi i fuqishëm në kufi me Iranin

Të paktën 500 automjete hspërthyen në flakë në kufirin Afganistan-Iran të shtunën pasdite dhe me dhjetëra persona mbeten të plag0sur. Shkak u bë hspërthimi i një kamioni karburanti, i cili solli dëme të pallogaritshme në zonë.

Sipas mediave vendase, incid3nti ndodhi në zyrën doganore në Islam Qala, në provincën perëndimore të Afganistanit, Herat.