Mjeku francez i Enver Hoxhës tregon sekretin e madh: “Ja përse Enveri nuk i linte shqiptarët të iknin nga vendi”

Mjeku francez i Enver Hoxhës tregon sekretin e madh: “Ja përse Enveri nuk i linte shqiptarët të iknin nga vendi”

Rrëfimi: Doktor, unë do t’i mbaj kufijtë mbyllur edhe për disa vjet, sepse ky vend duhet ndërtuar dhe ky popull duhet ndërgjegjësuar. Në qoftë se unë do të hap kufijtë, shumica dërmuese do të emigrojë, siç kanë bërë në shekuj…”.

Ky është sekreti qe, Enver Hoxha, i ka pohuar mjekut francez, Pol Miliez, ndërsa ai e pyeti se cila ishte arsyeja që ai po e mbante Shqipërinë të iz0luar.