Erdogan i dërgon mesazh Amerikës dhe jep paralajmërim për luftime të mëdha

Erdogan i dërgon mesazh Amerikës dhe jep paralajmërim për luftime të mëdha

Presidenti Erdogan kirtikoi të martën vendet perëndimore për reagimin e tyre të dobët lidhur me ngjarjen e 13 qytetarëve turq nga organizata PKK në zonën e quajtur Gara, në veri të Irakut.

“O Perëndim, ku je? Në rastin e 13 të pafajshmëve, ne s’arritëm të shohim askënd përveç disa zërave të mekur”, deklaroi kreu i shteti turk.

Erdogani gjithashtu paralajmëroi zgjerimin e 0peracioneve (ant1terr0rizëm), të cilat kanë qenë mjaft të suksesshme deri më sot, në zonat ku këcrënimet janë ende intensive, gjatë ditëve të ardhshme.