Ushtria e Kosovës synon të pajiset me 4 helikopterë, ja nga cili shtet do i blej

Ushtria e Kosovës synon të pajiset me 4 helikopterë, ja nga cili shtet do i blej

Ushtrimet i kanë obligim për çdo mëngjes. Edhe trajnimet me armë të gjata i kanë të shpeshta. Ushtria e Kosovës është e pajisur me këto amrë automatike, por duket se ato nuk u mjaftojnë.

Forca e Sigurisë tani po planifikon të furnizohet me pajisje shtesë dhe tashmë kanë nënshkruar disa kontrata për furnizim me mjete të nevojshme. Një gjë të tillë e pohon komandanti i FSK’së, Rrahman Rama. Gjenerali Rama, bënë të ditur se për çfarë mjete kanë nevojë të furnizohen ushtarët e Kosovës. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE