Gazeta prestigjioze amerikane: “Turqia është i vetmi vend që ofron ndihmë për miliona sirianë”

Gazeta prestigjioze amerikane: “Turqia është i vetmi vend që ofron ndihmë për miliona sirianë”

Turqia është i vetmi vend që ofron mundësi për miliona sirianë, ka konstatuar gazeta amerikane New York Times, pas një vëzhgimi të kryer në qytetin Afrin të Sirisë dhe në kampin e refugjatëve pranë këtij qyteti.

Gazeta New York Times ka publikuar një shkrim vëzhgimi, që përshkruan gjendjen e qytetit Afrin, që kohëve të fundit është cak i sulm3ve me b0mbë të organizatës terr0riste YPG/PKK, si dhe gjendjen e kampeve të refugjatëve në rajonet e qytetit afër kufirit me Turqinë. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE