Joe Biden: “Kina do të paguajë për ujgurët myslimanë”

Joe Biden: “Kina do të paguajë për ujgurët myslimanë”

Presidenti i Shteteve të Bashkuara Joe Biden ka thënë se Kina do të paguajë një çmim për abuzim3t e të drejtave të njeriut, duke iu përgjigjur pyetjeve në një ngjarje televizive mbi trajtimin e kombit aziatik të pakicave muslimane në rajonin e saj shumë perëndimor të Xinjiang.

“Epo, do të ketë pas0ja për Kinën dhe ai e di atë,” tha Biden në transmetuesin kombëtar CNN të martën per presidentin kinez.