Vuçiç: “Të gjejmë kompromis me Kosovën, ndryshe do të ketë presion mbi Serbinë nga SHBA-ja”

Vuçiç: “Të gjejmë kompromis me Kosovën, ndryshe do të ketë presion mbi Serbinë nga SHBA-ja”

Në një intervistë për të përditshmen gjermane ‘Bild’, presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq, deklaroi se është e nevojshme gjetja e një kompromisi për Kosovën.

Ai tha se ‘ne jemi duke punuar shumë për këtë’, dhe se bazuar në atë që ai sheh sot, veçanërisht pasi presidenti i ri i SHBA, Joseph Biden, mori detyrën, do të ketë serish presion vetëm mbi Serbinë.