Përkeqësohet gjendja e Ardit Gjebreas nga virusi, moderatori del me njoftimin e papritur

Përkeqësohet gjendja e Ardit Gjebreas nga virusi, moderatori del me njoftimin e papritur

Pak ditë më parë gazetari dhe moderatori i njohur Ardit Gjebrea konfirmoi se ishte inf3ktuar nga virus1 duke këshilluar të gjithë publikun që të kenë kujdes për veten dhe të respektojnë masat dhe rregullat e pandemise.

Teksa është në b3tejë me këtë, ai vjen me lajmin e papritur se gjendja i është përkeqësuar dhe në platformat sociale dha një lajm të rëndësishëm sa i përket programit të tij, “E Diela Shqiptare”. Për shkak të gjendjes së rënduar dhe iz0limit, Gjebrea nuk do të moderojë këtë të dielë emisionin e tij.