Albanologu shqiptar: “Shqiptarët janë pushtues, e okupuan Kosovën”

Albanologu shqiptar: “Shqiptarët janë pushtues, e okupuan Kosovën”

Albanologu shqiptar nga Ulqini, Kapllan Resuli, por që tani mbanë mbiemrin Buroviq, në një intervistë për mediat serbe, ka folur sërish për prejardhjen e shqiptarëve.

Ai ua ka kaluar edhe historianëve dhe intelektualëve serb, sa i përket mohimit të historisë së shqiptarëve.

Por kjo çfarë thotë ai nuk duhet t’i habitë shumë shqiptarët, pasi ai së fundi vetën e tij më nuk e konsideron shqiptar, por serb. DEKLARATA E TIJ E PLOTE