ANALIZË / Putin dhe Erdogan – një aleancë e fuqishme!

ANALIZË / Putin dhe Erdogan – një aleancë e fuqishme!

The Economist – Kremlini e ka akuzaur NATO-n se po përpiqet që të rrëzojë nga pushteti Vladimir Putinin. Ai e ka p0rtretizuar, Alexei Navalny, sfidantin më të spikatur të Putinin, si një agjent të Amerikës.

Gjithashtu e ka quajtur Bashkimin Evropian, që e den0ncoi h3lmimin e zotit Navalny dhe burg1min e tij pas kthimit në atdhe, një “partner jo të besueshëm”.

Por është një vend anëtar i NATO-s dhe kandidat për t`u anëtarësuar në BE, me të cilin Putin është i kënaqur: Turqia. Presidenti turk Rexhep Tajip Erdogan, nuk ka thënë asgjë në lidhje m..ANALIZA E PLOTE