Bie me veturë nga 22 metra lartësi, ja çfarë ndodh me shoferin

Bie me veturë nga 22 metra lartësi, ja çfarë ndodh me shoferin

Shoferi i një veture në Milwaukee të SHBA-së, i mbijetoi pëprlasjes pavarësisht se ra nga 22 metra lartësi në një urë që lidh qytetet e mëdha amerikane.

Departamenti i Transportit në Wisconsin, ka publikuar pamjet e veturës që g0det pjesën mbrojtëse të urës dhe përfundon në rrugë. Ai bie nga 22 metra lartësi, por mrekullisht i shpëton dekjes edhe pse në pamje të parë dukej sikur nuk kishte gjasa t’i shpëtojë. VIDEO