Bill Gates paralajmëron: “Njerëzimi nuk do të jetë i gatshëm për virusin e ri”

Bill Gates paralajmëron: “Njerëzimi nuk do të jetë i gatshëm për virusin e ri”

Themeluesi i kompanisë Microsoft, Bill Gates, sërish ka paralajmëruar për dy katastr0fa tjera që “seriozisht mund ta rrez0jnë botën” – pothuajse gjashtë vite pasi që kishte “parashikuar” pandeminë e v1ruseve të ngjashëm me atë që sot po e luft0jmë, shkruan CNBC.

Ai gjithashtu ka theksuar se si bota nuk është e gatshme me shfaqjen e virus1t të ri dekjeprurës në vitet e ardhshme, duke përmendur se beson se këcrënimet më të mëdha për njerëzimin janë ndryshimet klimatike dhe bioter0rrizmi.