Boksieri shqiptar, Florian Marku: “Nuk gjeni një si unë, as me Mike Tyson nuk e mendoj humbjen!”

Boksieri shqiptar, Florian Marku: “Nuk gjeni një si unë, as me Mike Tyson nuk e mendoj humbjen!”

Boksieri shqiptar ka komentuar du3lin e zhvilluar të shtunën në Londër dhe thekson se boksieri britanik nuk ishte në nivelin e tij. “Ishte një nd3shje e fortë, por Rylan nuk është niveli im. Unë jam i një tjetër niveli dhe më besoni se jam në 40 për qind të kapacitetit tim tani.

“Vetëbesimi im është i një tjetër niveli, nuk gjeni dikë që beson kaq shumë te vetja. Unë besoj 100 për qind te vetja. Nuk shkoj kurrë në një ndeshje dhe të mendoj se djali tjetër mund të më mundë. Mund të më sillni edhe Tyson (Mike), por kurrë nuk e mendoj humbjen”, shtoi boksieri shqiptari.